Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 12. BEI BLS WV LS-distributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Altijd al eens opdrachtgever willen zijn voor alle activiteiten en daarnaast direct verantwoordelijk te zijn voor de leiding over en het veilig verloop van uitvoerende activiteiten? Dan is de opleiding BEI BLS WV LS Distributie wellicht iets voor jou! Een Werk Verantwoordelijke Laag Spanning moet in een aantal situaties aanwezig zijn op de betreffende werkplek, maar voert zelf verder geen (de)montagewerkzaamheden uit. Werkzaamheden die tot het takenpakket behoren zijn zoal veiligheidsmaatregelen treffen, opheffen en beoordelen. Daarnaast kun je ook denken aan metingen, beproevingen en inspecties uitvoeren.

Kenmerken van de opleiding BEI BLS WV LS Distributie

De opleiding BEI BLS WV LS Distributie start met een theoretische module. Vervolgens brengen we het geleerde in de praktijk in onze praktijkruimtes. Onze installaties zijn vergelijkbaar met de installaties in de industrieën en energiebedrijven. Zo kan iedere deelnemer aan de opleiding BEI BLS WV LS Distributie precies de risico's ervaren die ze later tegen zullen komen in de praktijk. Niets is leuker en leerzamer dan het zelf te ervaren in de praktijk.

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding BEI BLS WV LS Distributie vindt plaats op hét opleidingsinstituut van Limburg voor techniek, bouw en infrastructuur: Technisch Opleidingscentrum Zuid. Het instituut wil de maatschappij graag draaiende houden, door goed geschoolde en gemotiveerde arbeidskrachten te leveren aan de sector. Technisch Opleidingscentrum Zuid draagt hier zijn steentje bij door goed onderwijs aan te bieden.

Spreekt jou de opleiding BEI BLS WV LS Distributie aan? Twijfel geen seconde langer en meld je nu aan! Wij weten zeker dat je geen spijt zal krijgen.

Over de opleiding BEI BLS WV LS Distributie

De opleiding BEI BLS WV LS Distributie start met een theoretisch gedeelte en vervolgens wordt het geleerde in de praktijk gebracht in onze praktijkruimtes. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Spreek deze opleiding jou aan? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer