Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Eerste monteur laagspanningsdistributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Voor de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie ben je al monteur laagspanningsdistributie, maar wil je nog meer stappen maken in je ontwikkeling. Op dit moment weet je al heel wat over het aanleggen, monteren en gebruiksklaar maken van distributienetten. Je merkt echter dat je nog meer in je mars hebt.

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Naast je liefde voor het technische werk doe je ook graag plannen en organiseren. Je draagt graag een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel ergens over en je deinst er niet voor terug om anderen te wijzen hoe het beter kan. Klinkt dit je bekend in de oren, dan is de opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie daadwerkelijk iets voor jou.

Met jouw werk zorg je ervoor dat woningen in Nederland worden voorzien van energie. Dankzij zelf de handen uit de mouwen te steken én anderen aan te sturen, kunnen mensen hun dagelijkse bezigheden blijven uitvoeren. Jij bent er verantwoordelijk voor dat men kan koken, de telefoonverbinding werkt en er internet in huis is.

Benodigdheden voor diploma eerste monteur laagspanningsdistributie

Om met succes je diploma te halen tot eerste monteur laagspanningsdistributie moet je in staat zijn om enkele kerntaken naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo verricht je werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten en stelt die in bedrijf, onderhoud je laagspanningsdistributienetten en verhelp je storingen en organiseer je het werk dat er uitgevoerd moet worden.

In je opleiding tot eerste monteur krijg je standaard de vakken Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap. Ook worden er verschillende keuzedelen aangeboden waaruit je zelf kunt kiezen. Hiermee is het mogelijk om je te verdiepen in een bepaald aspect van je opleiding, wat handig kan zijn voor het beroepenveld of de volgende studie die je wil gaan volgen.

Vereiste

MBO niveau 2 diploma

Meer weten?

Geïnteresseerd om eerste monteur laagspanningsdistributie te worden? Stuur een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over de opleiding eerste monteur laagspanningsdistributie

Een opleiding tot eerste monteur laagspanningsdistributie kun je volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid in Limburg. Om je diploma te behalen, dien je in staat te zijn om enkele kerntaken naar behoren uit te kunnen voeren. Je verricht bijvoorbeeld werkzaamheden aan laagspanningsdistributienetten en je organiseert werk dat uitgevoerd moet worden. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Geïnteresseerd om eerste monteur laagspanningsdistributie te worden? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl met daarin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer