Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Eerste monteur middenspanningsdistributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Men kan niet meer zonder elektriciteit. Het is onmisbaar binnen elk huishouden, bedrijf en gebouw. Het lijkt gemakkelijk, één schakeling en het huis kan van stroom voorzien worden. Het is echter een moeilijk proces. Er komt bij elektriciteit veel kijken voordat je daadwerkelijk elektriciteit hebt. Eerste monteur middenspanning is een moeilijke, maar een resultaatgerichte én belangrijke baan. Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat men elektriciteit heeft.

Jij legt de verbinding

De werkzaamheden zijn als eerste monteur middenspanning vrij divers aangezien jij het gehele traject verzorgt. Jij legt de verbinding tussen de huizen en de hoog- en laagspanningskabels. Jij zorgt ervoor dat er kabels aangelegd worden, verbindt deze met de hoog- en laagspanningskabels, onderhoudt de kabels en lost eventuele storingen op. Eveneens ben jij degene die de leiding geeft en de monteurs begeleidt. Je werkt dus zelfstandig, maar ook in teamverband.

Leren en werken als eerste monteur middenspanningsdistributie

Bij de opleiding monteur middenspanning ben jij bezig met leren en werken. De BBL opleiding wordt gecombineerd met school en werk. Tijdens de opleiding ben je voornamelijk bezig met theorie. Op het werk breng jij de geleerde theorie in praktijk. De duur van de opleiding kan jij in zekere zin zelf in de hand hebben. Een relevante vooropleiding en de motivatie en inzet die jij tijdens de opleiding toont, kunnen de duur van de opleiding verkorten.

Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid

De opleiding monteur middenspanning kun je volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid in Limburg. Na de BBL opleiding ben jij een eerste monteur middenspanning expert! Is de opleiding monteur middenspanning iets voor jou? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet. Neem vrijblijvend contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor meer informatie.

Over de opleiding Infratechniek eerste monteur middenspanningsdistributie

Deze opleiding is een combinatie van leren en werken. Tijdens de opleiding ben je voornamelijk bezig met theorie en breng je het geleerde vervolgens in de praktijk. De inzet en motivatie die jij gedurende de opleiding toot, kunnen de duur van de opleiding verkorten. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je graag aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Vermeld in deze mail je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer