Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Monteur Gas/Water/Warmte
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met het enorme netwerk van leidingen en kabels? Dan is de opleiding infratechniek monteur gas/water/warmte echt wat voor jou! Gedurende deze opleiding leer je hoe je ervoor zorgt dat iedereen veilig drinkwater, internet, televisieaansluiting en een warm huis heeft. Jij wordt dé expert die deze onmisbare distributienetten aanlegt, onderhoudt en repareert. Wanneer je de opleiding monteur gas-, water- en warmtedistributie hebt afgerond, kun je aan de slag bij verschillende bedrijven zoals bij een aannemersbedrijf, een waterbedrijf, een datadistributiebedrijf of een energietransportbedrijf.

Monteur Gas/Water/Warmte

Het takenpakket

Je weet van aanpakken en vindt het leuk om op veel verschillende plekken te komen. Kabels en leidingen lopen immers overal. Daarnaast ben je in staat om individueel een klus op te lossen, maar ook werken in teamverband is voor jou geen probleem. Als je denkt aan een infratechniek monteur gas/water/warmte kun je denken aan bijhorende werkzaamheden als sleuven en werkputten graven in de grond en leidingen aanleggen. Maar ook onderdelen monteren en onderdelen vervangen bij storingen behoren bij een takenpakket van een infratechniek monteur gas/water/warmte. Hier draai jij je hand niet voor om!

Kenmerken van de opleiding monteur gas-, water- en warmtedistributie

De opleiding infratechniek monteur gas/water/warmte bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Een team van professionals zal jou de fijnste kneepjes van het vak leren. Gedurende het praktijktraject zal een combinatie van opdrachten en werkzaamheden uit het bedrijfsleven ervoor zorgen dat je het werkveld goed leert kennen. Hierbij wordt er veel aandacht geschonken aan veiligheid (VIAG), onderlinge samenwerking, sociale vaardigheden en aan andere competenties.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de opleiding door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl.

Over de opleiding Infratechniek monteur Gas/Water/Warmte

Deze opleiding bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Tijdens de opleiding wordt er veel aandacht geschonken aan onderlinge samenwerking, veiligheid (VIAG), sociale vaardigheden en andere competenties. Om aan de opleiding deel te kunnen nemen, heb je geen vooropleiding nodig.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een e-mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer