Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding Monteur middenspanningsdistributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

In de technisch gerichte opleiding infratechniek monteur middenspanningsdistributie werk je aan bestaande en nieuwe middenspanningsnetten. Als je denkt aan werkzaamheden, kun je denken aan het monteren van middenspanningsmoffen en het aansluiten van trafo's en hoogspanningsschakelaars. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder.

Een belangrijke rol in de bouw

Je bent een echte teamplayer, maar daarnaast kun je ook prima zelfstandig aan de slag. Door jouw geconcentreerde en verantwoordelijke werkhouding ben je in staat om zelf echt problemen op te lossen. Met de opleiding tot infratechniek monteur middenspanningsdistributie vervul je namelijk een belangrijke rol in de bouw van een huis, winkel of kantoorpand. De taak is aan jou om de hoogspanning van het net veilig en op een correcte wijze om te leiden naar laagspanning, zodat mensen hun apparaten eenvoudig kunnen aansluiten. Kortom: een technische opleiding die veel concentratie vereist.

De opleiding monteur middenspanningsdistributie

De opleiding monteur middenspanningsdistributie wordt via BBL, school en werken, gevolgd. De opleiding bestaat uit een theoretisch en daaropvolgend een praktisch gedeelte. Zo leer je de benodigde theorie om zo in de praktijk succesvol te kunnen handelen. Juist in de praktijk ervaar je hoe het is om te werken en hoe leuk het vak is. Daarom ga je bij ons ook aan de slag met echte opdrachten en werkzaamheden uit het werkveld. Tijdens de praktijkopleiding worden er diverse competenties ontwikkeld, zoals: aandacht voor veiligheid, onderlinge samenwerking en sociale vaardigheden.

Waar vindt de opleiding plaats?

De opleiding vindt plaats op het Technisch Opleidingscentrum Zuid. Dit opleidingscentrum bevindt zich in Limburg (Ellerweg 8, Kelpen-Oler).

Aanmelden

De mogelijkheden om in te stromen op de opleiding monteur middenspanningsdistributie zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Nadat we jouw mail hebben ontvangen, krijg je van ons meer informatie over de cursus, opleiding en startdata.

Over de opleiding Infratechniek monteur middenspanningsdistributie

De opleiding Infratechniek monteur middenspanningsdistributie bestaat uit een theoretisch gedeelte dat wordt opgevolgd door een praktijkgedeelte. Tijdens de opleiding worden er diverse competenties ontwikkeld zoals onderlinge samenwerking, aandacht voor veiligheid en sociale vaardigheden. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Stuur dan een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer