Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 01. VIAG THP-G
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Het is belangrijk dat iedereen die werkt in de omgeving van gasnetten beschikt over de benodigde kennis die zijn of haar taak vereist, om zo gevaarlijke situaties te voorkomen. Een VIAG THP-G opleiding staat voor: Veiligheidsinstructie Aardgas Toegang Hebbend Persoon Gas. Een Toegang Hebbend Persoon is iemand die zelfstandig gastechnische bedrijfsruimten mag openen en sluiten. Ook mag deze persoon terreinenafsluitingen betreden en afsluiten. Een VIAG THP-G voert echter niet zelf gastechnische werkzaamheden of bedieningshandelingen uit.

Verdere werkzaamheden VIAG THP-G

In de VWI's staan omschreven welke niet-gastechnische werkzaamheden (NGW) je mag uitvoeren als THP. In een VWI staan de veiligheidstechnische beschrijvingen van een activiteit. Ook vind je hier terug op welke niet-gastechnische werkzaamheden je toezicht mag houden bij de uitvoering als VIAG THP-G. In tegenstelling tot een AVP, VP en VOP beschikt een THP niet over verbijzonderingen.

Voorwaarde voor opleiding

Om uiteindelijk deel te mogen nemen aan het examen van de VIAG THP-G opleiding, dien je te beschikken over een geldig VCA-certificaat. VCA betekent in letterlijke zin: Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Dit programma helpt en ondersteunt bedrijven veilig en gezond te werken, om zo het aantal ongevallen op de werkvloer tot een minimum te beperken.

Over de VIAG THP-G opleiding

Deze opleiding kun je volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid. Interesse om de cursus tot VIAG THP-G te volgen? Stuur een mail naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl en vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en voeg je CV toe. We zullen je mail zo snel mogelijk behandelen!

Over de opleiding VIAG THP-G

Na de opleiding ontvang je een diploma dat een aantal jaren geldig is, waarna het certificaat opnieuw behaald moet worden. Na succesvolle afronding ontvang je eeen certificaat. Om deel te mogen nemen aan de opleiding dien je te beschikken over een geldig VCA-certificaat.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor de opleiding VIAG THP-G? Stuur ons dan een e-mail en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer