Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 06. VIAG VP G-LD
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Bij de VIAG opleidingen staat aardgas centraal. VIAG is de afkorting van VeiligheidsInstructie Aardgas. Er is voor alle energienetwerkbedrijven een veiligheidscertificatie ontwikkeld, dit is het VIAG. Het certificaat resulteert in een transparante en eenduidige regelgeving voor de veiligheid met betrekking tot aardgas. De VIAG opleiding is vereist voor het werken met aardgasnetten aan of rondom aardgasinstallaties. Met de opleiding VIAG VP G-LD kun jij een Vakbekwaam Persoon (VP) worden. Met de functie ben jij degene die aardgasnetwerken aanlegt en beheert, jij zorgt er dus in essentie voor dat men aardgas heeft.

VIAG vakbekwaam persoon

Met de VIAG opleiding word jij een Vakbekwaam Persoon voor lage druk (LD) aardgasinstallaties. Als Vakbekwaam Persoon voer jij alle werkzaamheden uit voor lage druk aansluitingen. Jij wordt expert op het gebied van veiligheid en het beperken en vermijden van risico's. Een VIAG VP G-LD voert voornamelijk de montagewerkzaamheden uit. Jij hebt als Vakbekwaam Persoon de zelfstandigheid om aan nabije gasleidingen en gasinstallaties te werken. Het betreft voornamelijk een zelfstandige functie, maar als VIAG VP G-LD werk je ook ooit in teamverband met medemonteurs. Jij zorgt er samen met je medemonteurs voor dat huizen, bedrijven en gebouwen van gas voorzien worden.

Lijkt de opleiding VIAG VP G-LD iets voor jou?

Na de opleiding heb jij de VIAG VP G-LD certificatie waardoor jij zelfstandig kan werken aan gasleidingen en gasinstallaties. Lijkt de opleiding VIAG VP G-LD iets voor jou? Stuur dan een e-mail met je gegevens en je CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Tarieven

U kunt deze cursus bij ons volgen voor een bedrag van € 858,50 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Over de opleiding VIAG VP G-LD

Met de opleiding VIAG VP G-LD word jij een Vakbekwaam Persoon voor lage druk (LD) aardgasinstallaties en voer je alle werkzaamheden uit voor lage druke aansluitingen. Na de opleiding ontvang jij de VIAG VP G-LD certificatie waardoor jij zelfstandig kan werken aan gasleidingen en gasinstallaties.

Aanmelden?

Wil je graag de opleiding VIAG VP G-LD volgen bij Technisch Opleidingscentrum Zuid? Stuur dan een e-mail naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Vervolgens zenden wij jou alle informatie met betrekking tot de opleiding toe.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer