Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 07. VIAG AVP G-LD netten
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Vind jij het belangrijk dat men gas heeft? Vind jij het interessant om te weten hoe het in zijn werking gaat én wil jij Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) worden? Dan is de opleiding VIAG AVP G-LD netten iets voor jou! De afkorting VIAG staat voor VeiligheidsInstructie Aardgas. De VIAG opleiding is ontwikkeld voor de brancheorganisatie en alle energienetwerkbedrijven. Na het afronden van de opleiding mag jij een VIAG certificaat in ontvangst nemen. De VIAG certificatie is vereist voor het werken met aardgasnetten of rondom aardgasinstallaties. Jij kunt met de opleiding VIAG AVP G-LD netten een echte vakexpert worden. Je voert diverse activiteiten uit met betrekking tot lage druk (LD) netten, eveneens mag jij op de werkplek als voorman functioneren.

De VIAG opleiding

De veiligheid en het vermijden van risico's is van grootste belang met het werken aan of rondom gasinstallaties. Het VIAG certificaat is een vereiste vanuit de energienetwerkbedrijven. Jij kunt je echter met de VIAG opleiding specialiseren en een Allround Vakbekwaam Persoon worden. Jij werkt zelfstandig maar ook in teamverband aangezien je rondom de aardgasinstallaties als voorman mag optreden. Om die functie te mogen dragen is het van belang dat jij alle veiligheidsregels kent.

Kun jij als voorman functioneren?

Lijkt het iets voor jou om als voorman te functioneren en ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig én goed verlopen? Na de opleiding VIAG AVP G-LD netten mag jij jezelf met het VIAG certificaat een voorman noemen. Meld jezelf aan door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrum met je gegevens en je CV. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Tarieven

U kunt deze cursus bij ons volgen voor een bedrag van € 858,50 p.p. Het genoemde tarief is exclusief 21% btw.

Over de opleiding VIAG AVP G-LD netten

Na succesvolle afronding van de opleiding VIAG AVP G-LD netten ontvang je een VIAG certificaat en kun je aan de slag als voorman en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden veilig en goed verlopen.

Aanmelden?

Meld jezelf aan voor deze opleiding door een mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk alle informatie met betrekking tot de opleiding van ons.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer