Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 08. VIAG AVP G-netten
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

VIAG is de afkorting voor VeiligheidsIntructies Aardgas. Bij de VIAG opleiding staat veiligheid en het beperken en vermijden van risico's centraal. De VIAG certificatie is voor de energienetwerkbedrijven en de brancheorganisatie ontwikkeld. Aan de hand van het VIAG certificaat, dat jij na afronding van de opleiding in ontvangst mag nemen, kan jij aantonen dat jij veilig kunt werken rondom en aan aardgasinstallaties. Eventuele netwerkbedrijven waar jij in de toekomst voor wilt werken, eisen dat jij in bezit bent van het VIAG certificaat. Met de opleiding VIAG AVP G-netten kun jij een Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) worden. Wil jij diverse werkzaamheden uitvoeren rondom en aan gasinstallaties en als voorman functioneren? Lees dan nu verder over de opleiding VIAG AVP G-netten.

VIAG Allround Vakbekwaam Persoon

Wil jij graag het VIAG certificaat in ontvangst nemen zodat jij in de toekomst voor energienetwerkbedrijven kunt werken? Lijkt het jou leuk om diverse werkzaamheden uit te voeren maar toch ooit op de voorgrond te functioneren? Dan is de opleiding VIAG AVP G-netten iets voor jou. Met de opleiding kun jij een Allround Vakbekwam Persoon worden. Jij voert dan diverse werkzaamheden uit en functioneert als leidinggevende rondom gasinstallaties. Jij bent mede verantwoordelijk dat alle werkzaamheden volgens VIAG certificatie verlopen. Als AVP werk jij dus zelfstandig, maar ook in teamverband.

Is de VIAG opleiding iets voor jou?

Een docent uit de praktijk zal jou op een enthousiaste wijze begeleiden tijdens de opleiding. Bij afronding van de opleiding krijg jij het VIAG certificaat en mag jij jezelf een Allround Vakbekwaam Persoon noemen. Lijkt de VIAG opleiding iets voor jou? Neem contact op met Technisch Opleidingscentrum Zuid voor meer informatie of schrijf je direct in door een mail sturen naar info@technischopleidingscentrum met je gegevens en je CV.

Over de opleiding VIAG AVP G-netten

Tijdens de opleiding VIAG AVP G-netten word je begeleid door een docent uit de praktijk. Bij afronding van de opleiding krijg jij het VIAG certificaat en mag jij jezelf een Allround Vakbekwaam Persoon noemen.

Aanmelden?

Om je aan te melden voor deze opleiding kun je een mail sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Hierin mag je je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV vermelden. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer