Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 09. VIAG AVP G-stations
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Een afgestudeerde aan de opleiding VIAG AVP G-stations kan terechtkomen in diverse bedrijven. De functie blijft echter hetzelfde: je zal direct verantwoordelijk zijn voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, gastechnische werkzaamheden en bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Alle activiteiten uit gasdrukregel- en meetstations zullen tot jouw takenpakket behoren.

Wat betekent de afkorting van de opleiding VIAG AVP G-stations eigenlijk?

VIAG betekent letterlijk Veiligheidsinstructie Aardgas. In deze veiligheidsinstructie staan veiligheidsprocedures die opgevolgd dienen te worden wanneer er gewerkt wordt aan of in de nabijheid van aardgasnetten. AVP staat voor Allround Vakbekwaam Persoon. Daarnaast betekent G-stations, simpelweg gasstations. De aanwijzing betekent dus dat je alle werkzaamheden in de gasstations mag uitvoeren (dus ook de bedieningshandelingen). Als Allround Vakbekwaam Persoon zul je een leidinggevende rol vervullen, waarbij je als voorman op de werkplek kunt en mag functioneren.

Waar vindt de opleiding VIAG AVP G-stations plaats?

De opleiding VIAG AVP G-stations vindt plaats op het opleidingsinstituut van Limburg, genaamd Technisch Opleidingscentrum Zuid. Hier kun je terecht voor opleidingen of cursussen op het gebied van techniek, bouw of infrastructuur. Het adres van het opleidingsinstituut is: Ellerweg 8, Kelpen-Oler.

Aanmelden

Is de opleiding VIAG AVP G-stations wat voor jou? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@technischopleidingscentrumzuid.nl. Nadat wij jouw mail hebben ontvangen, krijg je van ons meer informatie over de cursus, de opleiding en de startdata! Wij zien er naar uit om jouw aanmelding te ontvangen. Ben je nog niet zeker van jouw keus? Ook dan kun je uiteraard contact met ons opnemen voor een informatie-/adviesgesprek. Wij staan je graag bij in je opleidingswensen.

Over de opleiding VIAG AVP G-stations

Na de opleiding VIAG AVP G-stations ben je direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, gastechnische werkzaamheden en bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Is deze opleiding iets voor jou en wil je je graag aanmelden? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Technisch Opleidingscentrum Zuid en vermeld hierin je naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV. Nadat we jouw bericht hebben ontvangen, krijg je van ons meer informatie over de opleiding en startdata.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer