Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Opleiding 10. VIAG AVP G-distributie
Duur Op aanvraag
Kosten Op aanvraag
Locatie Kelpen-Oler (Limburg)
Resultaat Certificaat

Na het succesvol beëindigen van de opleiding VIAG AVP G-distributie ben je in staat om direct verantwoordelijk te kunnen zijn voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, (niet-)gastechnische werkzaamheden en bijhorende veiligheidsmaatregelen. Het betreft activiteiten uit de G-distributie, zoals stations en netten. Lees snel verder voor meer informatie over de opleiding VIAG AVP G-distributie.

Verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor veiligheid

Jij bent geïnteresseerd in de gasdistributie en hebt een oog voor veiligheid. Daarnaast weet jij wat verantwoordelijkheid inhoudt en weet dit ook op een juiste wijze over te brengen. Door communicatieve vaardigheden weet jij hoe je de kwaliteit op de werkvloer kunt bewaren. Komen deze eigenschappen met jouw persoonlijkheid overeen? Dan is de opleiding VIAG AVP G-distributie op zoek naar jou!

Wat betekent de afkorting van de opleiding VIAG AVP G-distributie eigenlijk?

VIAG betekent Veiligheidsinstructie Aardgas en heeft betrekking op veilig werken in het gasvoorzieningssysteem. VIAG is van toepassing op alle activiteiten in de distributienetten van netbeheerders als bijvoorbeeld Enexis of Delta Netwerkbedrijf. Met AVP wordt de aanwijzing aangeduid. De afkorting AVP betekent Allround Vakbekwaam Persoon. Deze aanwijzing geeft weer dat je alle werkzaamheden in de gasdistributie mag uitvoeren (netten en stations). Daarnaast is het ook toegestaan om met deze aanwijzing alle bedieningshandelingen uit te voeren. Met de benoeming G-distributie wordt er niets anders bedoeld dan gas distributie. Kortom: als Allround Vakbekwaam Persoon Gas distributie ben je aangewezen voor het juist uitvoeren van alle werkzaamheden in de gasindustrie, alle daarbij behorende veiligheidsmaatregelen, metingen en beproevingen, het houden van toezicht en het uitvoeren van alle bedieningshandelingen in de gasdistributie.

Aanmelden?

Lijk het jou leuk om later verantwoordelijk te mogen zijn in de gasdistributie? Overweeg dan de opleiding VIAG AVP G-distributie. Deze opleiding wordt gegeven op het Technisch Opleidingscentrum Zuid in Kelpen-Oler. Een team van enthousiaste, deskundige docenten staat voor jou klaar!

Over de opleiding VIAG AVP G-distributie

Na afronding van de opleiding VIAG AVP G-distributie ben je verantwoordelijke in de gasdistributie. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en na succesvolle afronding ontvang je een certificaat.

Aanmelden?

Aanmelden voor de opleiding VIAG AVP G-distributie? Stuur dan jouw naam, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en CV naar Technisch Opleidingscentrum Zuid. Je ontvangt dan zo snel mogelijk verdere informatie over de opleiding.

Brochure aanvragen Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Interesse?

+31 (0)84-8774 818

of vul ons contactformulier in

Vraag onze brochure aan


Inschrijven
of offerte ontvangen


Gratis advies Over deze opleiding vraag het de expert
Onze partners
Hier kun je ons vinden
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer