Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Partners van Technisch Opleidingscentrum Zuid

Technisch Opleidingscentrum Zuid werkt samen met een aantal professionele en ervaren partners in de sector. Zij zijn onze partners en ambassadeurs. Onze betrokken partners in de branche:

Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra is al meer dan 30 jaar specialist in ondergrondse infrastructuren en grond-, weg-, en waterbouw. Opdrachtgevers zijn grote netwerkbeheerders zoals Enexis en BAM, maar ook provincies, gemeentes en het bedrijfsleven.

Als partner van Technisch Opleidingscentrum Zuid biedt Van Geleuken Infra diverse vacatures voor onze (afgestudeerde) leerlingen. Veel cursussen en trainingen worden daarom in samenwerking aangeboden.

 

Hurkmans Groep

Hurkmans heeft gigantisch bijgedragen aan het van de grond komen van TO-Zuid. Daarnaast is Hurkmans Groep een joint venture aangegaan met Geleuken die veel verder gaat dan puur werk. Zowel het personeel van Geleuken als ook Hurkmans Groep worden opgeleid in het Technisch Opleidingscentrum Zuid. Een mooie basis om samen in een joint venture de krachten verder te bundelen.

 

Infra HRM talent matters

Infra HRM levert op landelijk niveau diensten v.w.b. HRM en overigens personeelszaken. Werkt nauw samen met diverse vacatureswebsites in de bouw-, infratechniek en telecom sectoren. Klanten als BAM, Heijmans en A.hak komen bij TO-Zuid met de vraag naar o.a. goed opgeleid technisch en duurzame inzetbaarheid voor  grondwerkpersoneel. Technisch Opleidingscentrum Zuid gaat opleidingen en trainingen bieden die aansluiten op de behoeften van deze opdrachtgevers. Infra HRM verzorgt o.a. het natraject als de deelnemers op het juiste niveau functioneren.

 

Gelderpoort

Om de kwaliteit van onze opleidingen, cursussen en trainingen te kunnen waarborgen werken we samen met erkend opleidingsinstituut Gelderpoort. Gelderpoort heeft alles in huis voor een succesvolle infra-opleiding. We werken onder andere samen voor de ontwikkeling van kwalitatief onderwijsmateriaal en het bieden van professioneel onderwijs.

 

Metechnica

Metechnica is arbeidsmarktcoach en bemiddelingsbureau voor opdrachtgevers en werknemers in diverse technische branches. Door goede contacten met het UWV en gemeenten weet Metechnica het aanbod aan te laten sluiten op de vraag. Dikwijls worden er ook scholingssubsidies ingezet.

 

Menting-ET

Technisch Opleidingscentrum Zuid werkt samen met Menting Energietechniek (ET) voor de opleiding tot middenspanningsmonteur. Menting-ET heeft jarenlang ervaring in de automatisering en energietechniek en kan naast opleidingen ook ingehuurd worden voor werkzaamheden op het gebied van midden- en hoogspanningsaanleg.

 

Van Gelder Groep

Van Gelder Groep bouwt bovengrondse en ondergrondse infrastructuur door het hele land. Daarnaast levert Van Gelder Groep aansluitende infratechniek voor kabels, leidingen, netwerken en telecom. Vanwege de praktijkervaring en vele opdrachtgevers is het van belang dat onze opleidingen aansluiten bij de vraag uit de markt. Bij Van Gelder Groep kunnen veel van onze cursisten na de voltooiing van een opleidingstraject aan de slag.

 

OTIB

OTIB staat voor Opleidings- en ontwikkelfonds voor het Technisch Installatiebedrijf. Werkgevers uit de branche worden door OTIB ondersteund bij het ontwikkelen van kennis en vakmanschap. Technisch Opleidingscentrum Zuid zodoende ook.

Technisch Opleidingscentrum Zuid staat open voor nieuwe samenwerkingen in de branche. Denkt u een mooie samenwerking met ons te kunnen aangaan? Neem dan contact met ons op.

 

Koning Willem I College

Een ROC voor MBO-onderwijs met BOL en BBL opleidingen o.a. binnen de sector techniek. Hierbij biedt men verschillende richtingen zoals bouw, hout, grond-, weg- en waterbouw, elektro, installatie, architectuur, metaal en autotechniek. 
Technisch Opleidingscentrum Zuid werkt samen met het Koning Willem I College. Denk dan aan o.a. aan erkenning en opleidingscertificaten.

Vragen over deze pagina?

Vragen over deze pagina? Neem contact op doormiddel van invullen onderstaand formulier of bel +31 (0)495 794 560.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures
Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2020 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer