Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Projectleider worden?

Projectmanagement is een waar begrip geworden. Als projectleider of projectmanager heb jij de leiding over het gehele project. Dit houdt dus in dat jij ervoor zorgt dat het gehele project goed verloopt en dat het gewenste resultaat binnen een bepaalde periode behaald wordt. In tegenstelling tot een algemene manager, verzorgt een projectmanager alleen projecten. Projectmanagement is in vrijwel elke branche een begrip. Veel organisaties en bedrijven gebruiken projectleiders om zo in een korte tijd, het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Word een intern of extern projectleider

Voor de projecten worden er groepen opgesteld. Mocht de gewenste kennis niet binnen het bedrijf aanwezig zijn, dan wordt er een externe manager ingeschakeld die het gehele project verzorgd. Er zijn managers die intern voor het bedrijf werken maar er zijn ook managers die ingehuurd worden, want elk project is anders. De vraag naar deskundig personeel met betrekking tot projectmanagement blijft dus toenemen.

Waar bestaan de werkzaamheden uit?

Wil je projectmanager worden? Dan weet jij wat een goed project inhoudt. Na de opleiding kan jij een project gestructureerd leiden zodat jij, samen met jouw team, kwaliteit kan leveren. Jij leert hoe jij het project goed kan laten verlopen, zodat het gewenste resultaat behaald kan worden. Met eventuele opleidingen van Technisch Opleidingscentrum Zuid kan jij een expert worden op het gebied van projectmanagement. Jij wordt de ontwerper van het project, de controleur die het project verzorgd en de expert met jouw deskundigheid.

Projectleider worden? Neem contact met ons op

Technisch Opleidingscentrum Zuid biedt jou graag de mogelijkheid om je te specialiseren en projectleider te worden. Met de projectmanagement opleiding word jij een expert op het gebied van projecten. Zet de eerste stap binnen projectmanagement via Technisch Opleidingscentrum Zuid. Neem contact met ons op over eventuele opleidingen en cursussen en leer hoe jij je kan specialiseren.

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar deskundige projectleiders of wil je personeel laten bijscholen? Technisch Opleidingscentrum Zuid voorziet in al jouw wensen. Je kunt hier terecht voor deskundige projectmanagers of voor de bijscholing van je personeel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer