Contact

Ellerweg 8,
6037 RS Kelpen-Oler
Limburg, The Netherlands

T +31 (0)495 794 560
E info@to-zuid.nl

Contact us
Route

TO-Zuid ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Kelpen. Deze verbindt de A2 met de N280 Weert - Roermond. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Werkvoorbereider worden?

Aan elk groot project in de bouw gaat veel werk en moeite aan vooraf. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om grote constructies in elkaar te zetten zonder fatsoenlijke voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen wat wanneer en door wie moet gebeuren, welke gereedschappen en materialen aanwezig moeten zijn en wie deze moet leveren. Ook gebeurt het vaker wel dan niet dat er zich problemen voordoen gedurende een project. Op deze momenten is een goede werkvoorbereider van levensbelang.

Wat doet een werkvoorbereider zoal?

Aan hem of haar is het de taak al deze aspecten van een project zo vlekkeloos mogelijk te laten doorlopen. Het beroep van werkvoorbereider is er een met vaak enorm veel verantwoordelijkheid. Als jij energie haalt uit het oplossen van problemen, veel verantwoording wil dragen en echt het verschil durft te maken, dan is dit beroep bij uitstek iets voor jou.

Wat je exact als werkvoorbereider moet doen, verschilt natuurlijk per organisatie. Bij kleine bouwbedrijven kun je denken aan het berekenen van de kosten als 'calculator'. Grote bedrijven vragen vaak een 'echte' voorbereider, waarin je projectplanningen, werktekeningen van onderaannemers controleert, inkoop van materiaal regelt, de voortgang en kosten van projecten in de gaten houdt en contact onderhoudt met leveranciers én werknemers op de bouwplaats zelf.

Ruime keuze aan organisaties

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, vindt het beroep van werkvoorbereider niet alleen plaats bij bouwbedrijven. Bij woningcorporaties, grote technische diensten (van de overheid), architectenbureaus en dergelijken is er ook vraag naar deze alleskunner.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Ben je ervan overtuigd dat het beroep van werkvoorbereider bij jou past? Stuur dan een mail naar ons en vermeld hierin je naam, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en stuur een kopie mee van je CV. Wij kunnen voor je kijken naar eventuele aansluitende opleidingen en organisaties die aan jouw eisen voldoen.

Onze partner vacatures

Partners
Bekijk actuele vacatures

Heb je vragen?

Contact over de vacatures en functies:

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Of bel direct +31 (0)495 794 560.

Waarom techniek?
Toekomstvast

Een toekomstvaste sector, nodig om de maatschappij draaiende te houden.

Groeiende vraag

Er is steeds meer vraag naar goed opgeleid en gekwalificeerd technisch personeel.

Innovatieve branche

Een innovatieve branche, betrokken bij de inzetbaarheid van duurzame techniek.

Eervol beroep

Een eervol beroep met respect voor ambachtschap en vakmanschap.

Mensen, geen robots

Grotendeels gevoelloos voor automatisering en robotisering, juist vakmensen nodig.

Baangarantie

Met een opleiding van ons opleidingscentrum vind je gegarandeerd een baan in de techniek!

Copyright 2021 - Technisch Opleidingscentrum Zuid | Sitemap | Colofon | Privacy | Disclaimer